JUMALAN AIKA

 

Tuntuu, että kohta on Jumalan aika, aika jolloin Jumala alkaa toimia kiihtyvällä vauhdilla ja voimalla. Asannan kohdalla se alkaa syksyllä. Tällä hetkellä on rukouksen ja hiljentymisen aika. On aika kuunnella, mitä Jumala puhuu omista suunnitelmistaan Asannan kohdalla.

Jo yli 20 vuotta sitten näin näyn isosta hallista, joka oli täynnä ihmisiä. Toiseen päähän oli rakennettu lava, jossa takaosassa istui ylistysryhmä. Lavan etuosassa oli käynnissä rukoustilanne. Toisessa kulmassa lavan etuosaa seisoi vieraileva puhuja (Vielä en sano nimeä) langaton mikrofoni kädessään ja toisessa kulmassa lavaa seisoin itse samallainen mikrofoni kädessäni (Siihen aikaan ne olivat minulle tuntemattomia laitteita, vaikka ovatkin nykyään arkipäivää). Kuulijoiden edessä oli kaksi pyörätuolissa istuvaa naista ja yksi sairaalasängyssä makaava mies letkuissa. Äkkiä toinen naisista nousi ylös ja alkoi juosta. Samassa nousi myös mies, tempaisi letkut irti ja lähti hyppimään. Siihen näky päättyi.

Jännittyneenä odotan, miten tämä näky toteutuu. Sen voi toteuttaa vain Jumala. Olemme menossa väkeviä aikoja kohti. Ihmeellinen on Jeesus!