Asanna ry toistaiseksi tauolla

Nyt Asanna ry on tosi hiljaa, sillä meillä ei ole ainuttakaan kokousta. Syynä on se, ettei Salosta ole vielä avautunut sellaista kokouspaikkaa, joka sopisi juuri meille.

Adventtiseurakunta oli kyllä upea ja hienosti laitettu, mutta oli riittämätön Asannan lauluryhmän toimintaan. Lauluryhmän pitää saada olla lähellä soittajia, jotta päästään yhdessä Pyhän Hengen voitelun alle. Siellä ei mahtunut koko ryhmä olemaan yhdessä, vaan toinen osa oli toisella puolella huonetta ja toinen toisella.

Siellä oli sähköurut ja niissä pianon ääni, mutta jostain syystä ne soivat viiveellä eikä uruista vaan kaiuttimista. Pianistilla meni hermo, kun ne eivät toimineet niin kuin hän oli tottunut.

Ja sitten ne kaksi rappua, jotka olivat ennen ulko-ovea. Ne olivat minulle kauhistus, kun niissä ei ollut kaidetta. Ilman tavaroita pääsin ne ylös, mutta en tavaroiden kanssa.

Tällä hetkellä ei näy muutakaan tilaa, jossa voisimme pitää kokouksia. Ehkä vielä ei ole Jumalan aika. Minulla ei ole mitään hinkua niitä järjestää ja olen valmis panemaan Asanna ry:n pöytälaatikkoon toistaiseksi.