Ulla

ullaOlen keski-iän ylittänyt suunnitteluavustaja Liedon kunnasta. Minulla on kolme lasta ja neljä lastenlasta. Olen sellainen maalaismummo.

Olin 27-vuotias, kun annoin Jeesukselle luvan tulla elämäni Vapahtajaksi. Siitä alkoi koulunkäyntini. Hän otti minut eka luokalle ja on kärsivällisesti opettanut minua koulussaan. Ensimmäistä luokkaa olen käynyt uudelleen ja uudelleen syystä, että sillä luokalla opetetaan se vaikein läksy eli lähimmäisen rakastaminen, myöskin sen, joka tekee elämästäni hankalan ja vaikean.

Kun olen sen oppinut, saan luvan siirtyä eteenpäin uusien aineiden opetteluun. Koulutus on rankkaa, vaikka aineita ei ole paljoa… Onneksi opettajana on ja on ollut itse kaikkivaltias Jumala. Tässä koulussa olen oppinut myös sen, että mitä syvemmissä vaikeuksissa ja ahdistuksissa joudun kulkemaan, sitä enemmän haluan Jeesuksen lähelle. Hänen kanssaan kaikki muuttuu siunaukseksi.

Muutama vuosi sitten Jumala antoi minulle rohkeuden ruveta laulamaan ihmisten edessä ja nyt olen saanut sen ilon, että pääsin mukaan tähän äänitteeseen. Sen tekeminen ei ollut helppoa, kun oli tottunut laulamaan pianon säestyksellä, jossa säestäjä myötäili lauluani. Nyt piti pystyä laulamaan rytmissä. No, onneksi tekniikka auttoi.

Toivon sydämestäni, että nämä laulut siunaavat sinua, joka äänitettä kuuntelet ja että saat voimia ja lohdutusta niistä, sillä sen tähden Jumala on Seijalle nämä laulut antanut. Pyydän sinua, kuuntele enemmän sydämellä kuin korvilla. Kuuntele sanoja, sillä niistä kuuluu Jumalan rakkaus ja ihmeellisyys.

Tässä äänitteessä ei ole taiteilijoita vaan tavallisia ihmisiä, jotka laulavat, kun Jumala on laulunlahjan antanut. Siksi toivon ja rukoilen, että Herra Jeesus Kristus olisi tässä mukana, sillä silloin siinä on kaikki, mitä tarvitaan.

Sinua siunaten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *