Vieraskirja

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
 
Tähdellä (*) merkityt kentät on täytettävä.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
IP-osoite 54.91.121.255 tallennetaan turvallisuussyistä.
On mahdollista, että kirjoituksesi julkaistaan vasta tarkastuksen jälkeen.
Pidätämme oikeuden muokata, poistaa tai jättää julkaisematta kirjoitusta.
TyttöTyttö - Pohjois Suomi kirjoitti tammikuu 5, 2018 klo. 9:18 pm:
Pyytäisin esirukousta Isäni puolesta jolla on levinnyt haimasyöpä. Isä on todella rakas monelle, monelle. Osa lapsenlapsistakin on aivan pieniä ja Pappa on todella tärkeä. Jeesus auta!! Lääkärit ei anna paljoa toivoa, syöpää ei voida enää leikata :(. Mutta Jeesus sinä voit auttaa!! Ota isän kivut pois! Vaikuta niin että sytostaatit auttaa! Rukoilemme ihmettä!! Kirkasta isälle uskon asiat!
Elisa KoivumaaElisa Koivumaa - Oulu kirjoitti helmikuu 20, 2017 klo. 6:32 pm:
Kiitos tästä sivusta johon sattumalta törmäsin hakiessani rukousapua. Voisitteko rukoilla läheisen puolesta jolla on nyt vaikea elämäntilanne. Jumala tietää tämän ahdistuksen. Siunausta pyydän myös itselleni että uskoni vahvistuisi ja tulisi eläväksi!
Ylläpidon vastaus: Asanna
Toki rukoilemme! Siunausta sinulle!
Lauri LahtinenLauri Lahtinen - Turku kirjoitti tammikuu 28, 2017 klo. 11:44 am:
Lämmin kiitos yhteisestä pitkähköstä taipaleesta Ekmannin-Vähähämeen kautta Luostarinkadulle, joka on nyt kääntymässä lopuilleen Turussa. Siunaus matkaanne Asanna! Meille turkulaisille jää muistot ja esikuva uskollisesta palvelemisesta. Toiminta on tuonut elämänpiiriin monia voideltuja Herran palvelijoita. Herramme palkitkoon kaiken vaivannäön rauhalla ja Pyhän Hengen läsnäololla!
Ylläpidon vastaus: Asanna
Kiitos. Lauri. Meillä alkaa hedelmällinen työ Salossa. Kuljemme täysin Jumalan johdatuksessa. Tunsin jo jonkin aikaa, että olemme tien risteyksessä.
Alpo OjaAlpo Oja - Seinäjoki kirjoitti tammikuu 8, 2017 klo. 8:55 pm:
TV 7 8.1.2017 Riikka Martin vieraana. Riikan opetukseen aina hiljennyn.
Ylläpidon vastaus: Asanna
Asannan vieraskirja on väärä paikka Riikan puheen arvioimiseen TV7:ssa. Jotta hän saisi positiivisen palautteesi, kannattaa antaa se suoraan hänelle riikkahalko.fi tai TV7:aan. Siunausta sinulle.
Lauri LahtinenLauri Lahtinen - Turku kirjoitti joulukuu 22, 2016 klo. 8:44 pm:
Siunausrikasta joulua 2016 ja odotamme läpimurtovuotta 2017. Otetaan se vastaan rukoillen ja pysytään kestävinä rukouksessa! Almanakassa oli aikoinaan rukouslauseke vuoden alussa! Oi jos vuosi alkava oisi Herran siunaama! Anna Herramme siunaus Asannan uskolliseen työhön!
Ylläpidon vastaus: Asanna
Kiitos, Lauri, ja siunattua joulua! Oletko, muuten huomannut, kuinka kaikki hyvä ja kaunis oli "aikoinaan". Esimerkiksi aikoinaan kirjoitettiin ajanlaskusta e.Kr ja j.Kr. nykyään se on e.a.a ja j.a.a. Kaikki pitää muuttaa, ettei vain Kristus enää missään olisi jumalattomassa Suomessa.
Hilkka PoikkimäkiHilkka Poikkimäki - Nivala kirjoitti lokakuu 28, 2016 klo. 5:21 pm:
Kiitos Jeesukselle! Hän johdatti tulta-laulun kautta tähän sivustolle; teille siunausta ja voimia; Jumala on ihmeellinen!
Ylläpidon vastaus: Asanna
Kiitos, siunausta sinulle!
LauriLauri - Turku kirjoitti lokakuu 9, 2016 klo. 8:36 am:
Muistinvarainen lainaus jostain vieraskirjasta. Joku julistaja oli kirjoittanut: Nimeni elämänkirjassa on, tiedän sen, mutta tähän kirjaan nimensä kirjoittaa itse jokainen! Vieraskirjaan kirjoittaminen ei ole tärkeää, mutta se on tärkeää, että nimi on elämänkirjassa! Haluammehan varmistaa sen mahdollisimman pian, jos olemme epävarmoja. Halleluja!
Ylläpidon vastaus: Asanna
Siunausta sinulle, Lauri!
Lauri LahtinenLauri Lahtinen - Turku kirjoitti heinäkuu 19, 2016 klo. 1:54 pm:
Rauhaa Seija! Sivut ovat piristävän värikkäät. Puhalla Jumalan tuuli, näidenkin sivujen kautta, että pelastus saa kohdata jokaista etsivää.
Ylläpidon vastaus: Asanna
Kiitos, Lauri! Näin toivomme!